Boerderij ’t Grievink

Over ons

Wij zijn Bert en Margriet Koskamp en wonen samen met onze kinderen op de zorgboerderij. Het is een fantastische plek: de vrije ligging, de mooie omgeving en de talloze speelmogelijkheden maken dat wij het als een luxe ervaren hier te wonen.

Hoe het allemaal begon

We komen allebei van een melkveebedrijf, maar niet van deze. Dit bedrijf is gekocht van familie Grievink (vandaar onze boerderijnaam) door de familie van Margriet, om zo verschillende dromen samen te brengen. Waaronder die van ons. In eerste instantie was het de droom van Margriet: zo kon ik mijn passie voor de zorg van mensen en die van dieren combineren, door een zorgboerderij te starten. Na verloop van tijd groeide bij Bert deze interesse ook, en is het niet meer ‘mijn idee’ maar dat van ‘ons’ geworden.

Met de komst van onze kinderen, waar we zelf ook voldoende tijd samen mee wilden doorbrengen, hebben we er voor gekozen om met meer begeleiders te gaan werken. Door deze ontwikkeling, die voor ons persoonlijk best welk wat voeten in de aarde had, hebben we echt een sprong vooruit kunnen maken: doordat we als begeleiders allemaal ons eigen stukje inbrengen, wordt wat we kunnen aanbieden aan de kinderen, ook veel breder.

Ons team

We zijn erg blij met dit team! De achtergronden zijn heel verschillend en ieder heeft zijn eigen interesses en kwaliteiten. Daardoor vullen we elkaar goed aan. En wat we allemaal gemeen hebben, is dat we er ‘gevoel voor hebben’ om met kinderen en jongeren te werken, in deze setting.

In onze Intakemap hebben we per begeleider een persoonlijk verhaaltje geschreven.